Via deze pagina willen wij diverse bedrijven bedanken voor hun inzet inzake de Online Koi Show.

Het betreft hier de onderstaande bedrijven:

  • Takazumi
  • A2 Koi (Pond Pro)
  • Malamix
  • Vivani Fishfood
  • Promopin - Van Domburg Sportprijzen Holland
  • Aquaking
  • Aqua Forte
  • Koi Development Centrum Tiel
  • Acadia Software en Web Solutions
  • Smorre catering service en verhuur

 

 

Takazumi dit jaar ook hoofdsponsor van de digitale Young Holland Koi Show!

Takazumi, bekend van verschillende soorten voer, vijvertechniek en visgezondheid is een bedrijf dat voor iedere hobbyist, groot of klein, bereikbaar wil zijn. Dit doen ze door op menig show in Europa aanwezig te zijn. Dus konden zij bij de 1e volledig digitale show natuurlijk niet ontbreken.

Takazumi is vooral bekend door het groot assortiment voer, waarbij er aan iedere portemonnee en wens is gedacht. Van een heuse Gold plus lijn tot het no-nonsense (budget)voer Primakoi. Waarbij er in elke voerlijn keuze is uit diverse varianten met elk hun eigen eigenschappen.

Maar dan zijn we er nog niet bij Takazumi.

U bent bij hun ook aan het juiste adres voor filters, supplementen, waterverbeteraars en een uitgebreide medicatielijn. Zoals u kunt zien, kunt u bij Takazumi overal voor terecht. Wilt u meer weten over Takazumi, vraag erna bij uw Takazumi dealer.

A2 koi, een assortiment zo groot, dat de A2 ervoor te klein is

A2 koi zou in 2020 voor de 2e keer in de geschiedenis van de Young Holland Koi Show onze gastheer zijn. Door de Corona problematiek lukte dat niet en helaas in 2021 ook nog niet. De show kon vanwege de Corona problematiek niet door gaan we moesten er een digitale show van maken. Dit maakte Bas van A2 koi zo mogelijk nog enthousiaster. We hebben inmiddels een live YHKS bij A2 Koi ingepland voor 2023. Dan kunnen we meteen het 12,5 jarig bestaan vieren van A2 Koi. De vorige keer was een dermate groot succes, dat wij dit samen met Bas en Mark willen gaan overtreffen.

Bij de komende Winter Holland Koi Show is A2 Koi ook gewoon weer sponsor.

Wilt u een specifiek merk voer, pomp of filter, A2 koi heeft het en vaak ook voor de scherpste prijs! In de offline winkel van 800 vierkante meter staat al veel, maar in de online winkel staat nog veel meer.

Voor de Brabantse gezelligheid moet je toch in Kerkdriel offline zijn.

Nishikigoi Vereniging Nederland uw gastheer

De Nishikigoi Vereniging Nederland is organisator van de grootste ZNA Koi Show ter wereld. Zij organiseert nu ook al voor de 9e keer het ‘kleine’ broertje de Young Holland Koi Show. Deze YHKS is nu dus voor het eerst volledig online! 

Naast het organiseren van shows brengt de NVN ook 6 keer per jaar het minimaal 130 dikke pagina dikke KOI magazine uit. Een magazine waar nieuwe en gevorderde hobbyisten elke keer nog uit kunnen leren! Leren kan je trouwens ook tijdens de cursussen van de NVN die zij organiseert.

Kortom, redenen genoeg om lid te worden van de grootste koi vereniging van Nederland!

Lid worden kan eenvoudig via deze link

INTERKOI Arendonk, de alternatieve geest in de koiwereld.

De kracht van Interkoi zit vermoedelijk in het feit dat we alleen koi verkopen en ons niet moeten bezighouden met het verkopen van koi gerelateerde producten, koimedicijnen of het aanleggen van vijvers. Daardoor kunnen wij al onze energie steken in onze selectieve keuze van koi en onderscheiden we ons in deze wereld van nishikigoi.

Het voordeel is wel dat we ons specialiseren en toeleggen op het aankopen in een brede waaier van jumbo koi met vooral Momotaro en Sakai FF koi als grootste aandeel. Jaarlijks vliegen we 5 keer naar Japan om de veilingen af te schuimen, en na 15 jaar ervaring hebben we niet alleen een degelijke plaats verworven in de koiwereld, maar ook een bal know how opgedaan en belangrijke contacten gelegd.Bij Interkoi kom je niet om naar koi te kijken, maar om je droomkoi aan te schaffen !

Onze eigenzinnigheid is onze sterkte.

Vivani Fishfood levert aan meer dan 25 landen

Vivani Fishfood BV. zag in 2005 het levenslicht nadat oprichter Vincent voor zijn vishobby al vele jaren gedroogde garnaaltjes, gammarus en zijderupsen verkocht uit bulkverpakkingen onder zijn mede karpervissers voor het maken van boilies. Ondertussen bestaat het Vivani Fishfood team uit zes vaste werknemers, die in het seizoen ondersteund worden door seizoenskrachten en leveren ze in meer dan 25 landen.

Importeur van het bekende FD Food

Op dit moment levert Vivani Fishfood naast de voeding voor de koivijver, ook voeding voor het aquarium en schildpadden. Ze importeren het hoogwaardige Japanse koivoer FD Food, dat onder andere door Momotaro en Dainichi Koi farm wordt gevoerd. Ze zijn verdeler van de voerlijn, waterbehandelingslijn en medicatielijn van Rob Heijmans van dierenkliniek Landhorst. De focus van Vivani Fishfood blijft nog steeds het leveren van goede, constante kwaliteit producten, voor een eerlijke prijs.

Van Domburg Sportprijzen Holland, hoe creatief wil je het hebben?

No nonsens, doe maar gewoon dat is al gek genoeg zou zo maar het motto van Hans kunnen zijn. Hans van Domburg, de drijvende kracht van het bedrijf loopt al sinds mensenheugenis rond op koi shows. Hans levert over de gehele wereld de meest mooie sportprijzen. Wij kennen hem hoofdzakelijk van de eerder genoemde koi shows maar DSH levert alle mogelijke sportprijzen die je maar kunt bedenken.

Creatief en veelzijdig, van koi tot darts en van autosport tot vierdaagse.

DSH heeft de grootste collectie sportprijzen van Nederland en omstreken. Heeft hans geen standaard oplossing in zijn collectie dan gaat hij denken, tekenen en je verrassen. Jouw trofee wordt dan speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd. Domburg Sportprijzen Holland mag gerekend worden tot één van de, zo niet DE, grootste van Nederland. Ondanks het feit dat het bedrijf in Monster gevestigd is geldt hier het Rotterdamse motto:

“niet lullen maar poetsen… er mot gewerrukt worruh”.

Voor de Holland Koi Show levert Hans van Domburg als van ouds alle unieke awards.

Malamix het koi voer van Maarten Lammens

Malamix Food is een hoogwaardig koivoer dat het immuunsysteem van uw koi aanzienlijk stimuleert. Het voer kan het hele jaar door gevoederd worden. Malamix Food is een samengesteld kwaliteitsvoer door Maarten Lammens, bekend als de Koidokter.

Maarten Lammens is een dierenarts gespecialiseerd in de verzorging van koi.

Hij koppelt een jarenlange praktijkervaring aan een brede kennis over de verzorging en het gedrag van deze bijzondere vissen.

Aquaking blijft groeien

Aquaking is onderdeel van het in 1968 opgerichte Bimex B.V. Een van de eersten in het verkopen van PVC pijpen en accessoires. De klanten kring bestond aan het begin uit kleine ondernemingen, zoals keuken fabrikanten, bouwbedrijven, gemeenten en andere overheidsbedrijven. Eind jaren 70 kwamen er steeds meer klanten uit de land- en tuinbouw. Dit zorgde voor een grotere vraag en breder aanbod van onder andere pompen, pijpen en filters. Bimex B.V. is ook de leverancier van Aquaking, ons eigen merk met hoogwaardige producten in water irrigatie.

Inmiddels meer dan 200 producten

AquaKing is de laatste jaren aan het groeien geweest. Inmiddels heeft AquaKing meer dan 200 producten en blijft verder ontwikkelen van hoogwaardige producten, zoals de AquaKing Red Label filter series. Deze high-end filtersystemen en pompen zijn speciaal ontwikkeld voor vijvers en koi vijvers. Jarenlange ervaring en het gebruik van moderne technieken zorgen voor een betrouwbaar, professioneel filtersysteem.

Alle AquaKing producten hebben als doel om op een eenvoudige en betrouwbare manier perfect resultaten te waarborgen. AquaKing biedt voor elke situatie een complete, optimale en passende oplossing.

Aquaforte voor betrouwbare en innovatieve vijverproducten

AquaForte staat voor betrouwbare, innovatieve vijverproducten voor de aanleg en onderhoud van uw vijver. Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen, kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.

Het plezier van een zwemvijver!

Overweegt u een zwemvijver aan te leggen? Wilt u genieten van helder en gezond water, zonder enige toevoeging van chemicaliën? AquaForte biedt tevens een breed scala aan producten en filtratieconcepten voor alle typen zwemvijvers.

Vooruitstrevend in ontwikkeling, top kwaliteit Japanse koi

Koi Development Center is een unieke beveiligde indoor faciliteit, specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van hoogwaardige Japanse koi. Onze toonaangevende, faciliteit is uitgerust met de nieuwste innovaties in de industrie en de focus ligt op ontwikkeling in huidskwaliteit, body en lengte.

Meer dan een half miljoen liter aan bassins in de best mogelijke omstandigheden. Een veilige en stabiele omgeving voor de groei en ontwikkeling van hoogwaardige Japanse Nishikigoi.

Uniek, innovatief en veilig.

Koi development center is een unieke beveiligde indoor faciliteit, specifiek ontworpen voor de ontwikkeling van hoog kwaliteit Japanse koi. Onze toonaangevende faciliteit is uitgerust met de nieuwste innovaties in de industrie, daarnaast zijn wij zelf ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe producten.

Acadia is een multifunctioneel dienstverlenend bedrijf

Acadia levert geen standaard web oplossingen. Wij leveren uitsluitend maatwerk oplossingen, toegespitst op uw specifieke wensen. Dit kan variëren van een website tot bijvoorbeeld een maatwerk oplossing voor uw projectbeheer inclusief urenregistratie software

Voor en achter de schermen in control, Acadia ontwikkelt geïntegreerde software die werkt!

Als u kiest voor maatwerk software van Acadia, dan kiest u voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Acadia kan uw kritieke bedrijfsprocessen perfect automatiseren door middel van op maat geproduceerde oplossingen.

 

Al meer dan 25 jaar Smorre Catering Service

De naam “Smorre” bestaat al 25 jaar in Bussum. Smorre is actief in horeca, catering en verhuur. Al 25 jaar is “Smorre Catering Service” het aanspreekpunt voor al uw feesten en partijen aan huis en of bedrijf.

Smorre catering staat voor service, vriendelijkheid en kwaliteit

Graag bespreekt Smorre Catering Service al uw wensen en nemen wij de zorg uit handen voor u of het nu gaat om: complete partyservice voor uw party, tuinfeest, receptie en of bruiloft, maar ook voor lunch, maaltijd, buffet, high tea, barbecue en partyhapjes. Of het nu gaat om 10 personen of 500 personen wij regelen het voor u aan huis en bedrijf of op locatie in Gooi en Omstreken. Smorre partyverhuur verhuurt meerdere maten partytenten om je feest of etentje niet te laten verpesten door een regenbui. Weer of geen weer, zon of regen ontdek het gemak van een partytent huren.