Door de jaren heen... (under construction)

We vierden in 2017 de 25ste editie van de Holland Koi Show.... met andere woorden, we hebben reeds 25 edities achter ons. Een lange tijd, vele herinneringen en een archief aan foto's om u tegen te zeggen. De komende tijd zal deze pagina dan ook werkelijk vorm gaan krijgen, met natuurlijk een groot aantal foto's.

Alle Grand Champions

Uiteraard gaan we ook alle Grand Champions uit het verleden op deze pagina aan u presenteren. Maar jammer genoeg... Ons archief is niet helemaal compleet. Mocht u foto's hebben liggen (al dan niet in negatief-vorm, of dia's uit de oude tijd), neem dan even contact met ons op via info@hollandkoishow.nl. Mochten we straks een foto van u gebruiken (al dan niet in gedrukte vorm) dan worden natuurlijk de nodige credits gegeven, dat spreekt voor zich.

Ook zijn we nog op zoek naar scans van artikelen over de 1e en 2e Holland Koi Show. Heeft u de nieuwsbrieven nog? Mail dan een scan naar info@hollandkoishow.nl.

Wij danken nu alvast Ferdinand voor het inscannen van heel veel KOI artikelen. Via de posters hieronder kunt u het archief per jaar bekijken.

De Holland Koi Show posters wijzen u straks de weg....

Er wordt hard gewerkt om deze pagina's helemaal up-to-date te krijgen. Maar 25 edities (tot op heden) vergt een heleboel zoek werk. De respectievelijke showposters hebben we reeds voor u klaar staan. Straks kunt u gewoon op één van de bewuste showposters klikken en u komt meteen in het jaar terecht dat u virtueel wilt bezoeken.

Maar zoals gezegd: Nog even geduld!

Sluiten