Wat is een Holland Koi Show zonder standhouders?

Wij stellen u dan ook met trots onze standhouders van de 31e HKS in willekeurige volgorde voor!

Ook kun u nog steeds een stand huren tijden de 31e Holland Koi Show. Deelname aan de Holland Koi Show staat voor iedereen open. De stand dient alle dagen van de show open te zijn voor het publiek. De toewijzing van een stand gebeurt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Sakko via verkoop@nvn-koi.nl.

Raku

 

Stand A 1

Dit jaar is wederom de eeuwenoude Japanse stooktechniek Raku te zien op de Holland Koi Show! Bent u benieuwd hoe deze prachtige keramieken kunstwerken vervaardigd worden? Kom dan een kijkje nemen tijdens de 31e Holland Koi Show!

De Watermolen

 

Stand A 2/3

Filtreco

 

Stand A 4/5

The Filter Company, de filtersystemen van Filtreco zijn bekend om de mooie vormgeving. Maar vooral staan ze bekend om de kwaliteit en de makkelijke integreerbaarheid. Van een ‘old skool’ zeefbocht filter tot een hypermoderne biocombi, Filtreco maakt het allemaal!

Als u opzoek bent naar een nieuw filtersysteem, of wilt u een upgrade van uw systeem, ga dan eens langs bij Filtreco op de 31e Holland Koi Show!

Veldhoven Waterfilters

 

Stand A 6

MO & DO Stone

 

Stand A 7

Chikara Koi

 

Stand A 8

Ans en John begonnen ooit in de achtertuin vanuit hun eigen visie Chikara Koi. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de Koi scene. Vissen die gefinisht zijn zal u hier niet zo snel vinden, het hobbyistenhart is dan nog teveel aanwezig bij Chikara. Zij kiezen voor een pad van langer genieten van de ontwikkeling van de Koi. Naast de verkoop van Koi heeft Chikara ook een eigen voerlijn, die gebaseerd is op hun eigen visie en wekelijks vers wordt gemaakt!

Kent u John en Ans nog niet? Kom dan gezellig kennis maken op de 31e Holland Koi Show in de stand van Chikara Koi.

Daruma Koi

 

Stand A 9/10/11/12/13

Sinds 2007 een begrip in de vijver- en Koiwereld. Vooral bekend om de grote aquaria in de zaak, maar ook door de vele steuren. Maar buiten dat alles hebben ze een immense voorraad waardoor ze vaak meteen uit voorraad kunnen leveren. Al vele jaren een graag geziene standhouder op de HKS en dit jaar weer!

Wij zijn benieuwd op welke dag ze dit jaar beginnen met opbouwen! Tot in Arcen.

Bettas4All

 

Stand A 14/15/16

 

Top Koistore

 

Stand A 17

 

Yoshikigoi

 

Stand A 18

 

Marks Koivoer

 

Stand A 19

 

Koi Maas en Waal

 

Stand A 20

 

MF Koi

 

Stand B 2

 

Poko

 

Stand B 3

Wat voor vissen u ook heeft, u zult er ongetwijfeld trots op zijn en daar heeft u gelijk in! Poko biedt een breed assortiment koivoer, vijvervoer en aquariumvoer aan. Nieuw is het Midori voer, dit is volledig gemaakt zonder vismeel of visolie, maar met insectenmeel. Ze hebben een unieke vorm, wat een zo natuurlijk mogelijk voederpatroon van uw Koi stimuleert.

Wij zijn benieuwd naar het nieuwe voer, u ook?

Koi Club Nederland

 

Stand B 4

 

Koicave

 

Stand B 5

 

Himitsu Garden en Pond

 

Stand B 6/7

Himitsu is een samenwerking tussen verschillende bedrijven in Europa waardoor zij een heel groot scala aan producten en diensten kunnen aanbieden. Ze gaan meerder keren per jaar naar Japan voor de mooiste Koi, waarbij u als klant mee kunt. Maar naast Koi zijn ze ook bekend om Kokeshi Dolls. Deze Japanse, hand gemaakt houten poppetjes, importeren zij zelf. Hierdoor is er steeds een ander assortiment.

Bent u ook zo benieuwd naar het aanbod van Himitsu op de 31e Holland Koi Show? Ga kijken in hun stand B6 en 7!

Natural Aquatic

 

Stand B 8

Vanuit zijn visie ontwikkeld en produceert Christian zijn producten, waarbij het water in balans moet zijn. Dit alles met natuurlijke producten, bestaande uit mineralen, sporen en kruiden. Vaak is dat ene stapje terug naar de natuur net dat stapje dat ontbreekt, niet alles willen vervangen door chemie en techniek. Maar kijk naar het gehele systeem is een motto van Christian!

Tot in Arcen, waar u Christian de hemd van het lijf kunt vragen tijdens de 31e Holland Koi Show.

Koivriend Coevorden

 

Stand B 9

Koivriend Coevorden laat u graag meegenieten van hun passie, de Japanse Koi. Zij willen u zoveel mogelijk helpen door te luisteren naar uw wens en kijken hoe zij binnen uw budget het hoogst haalbare kunt bereiken. Door jaarlijks zelf naar Japan te gaan wint Koivriend Coevorden jaarlijks vele prijzen op de shows.

Wij zijn blij dat Peter en Willem dit jaar weer op de Holland Koi Show aanwezig zijn als standhouder!

Takazumi

 

Stand C 1/2/3/5/6/7

Sinds de start in 2003 is Takazumi uitgegroeid tot een respectabele groothandel en producent van koivoer, filters en medicijnen. Innovatie en ontwikkeling staat hierbij voorop. Dit alles voor elke portemonnee, waarbij er gestreefd wordt naar de hoogst mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij er ook oog is voor vissen op hun kwetsbaarste moment als de gezondheid van de vis niet optimaal is.

Wij zijn blij dat Takazumi op de 31e Holland Koi Show weer aanwezig is met de welbekende stand.

Friesland Koi

 

Stand C 4/8

Dit jaar neemt Takazumi weer onze vrienden mee uit Friesland, Friesland Koi. Na een jarenlange hobby zijn ze ruim 10 jaar geleden begonnen met kleinschalige verkoop. Tegenwoordig is dit niet meer kleinschalig te noemen, naast de Japanse koi hebben ze ook koi uit Indonesië en leveren ze alle toebehoren. Opvallend hierbij zijn de HDPE-vijvers, waarbij ze een kant en klare vijver naar de wensen van de klant leveren.

Wij hopen de ze er samen met Takazumi een feestje maken van de 31e Holland Koi Show!

JBL

 

Stand C 9/10/13

Naast dat JBL sponsor is van de 31e HKS hebben ze natuurlijk ook een stand! JBL produceert naast de bekende druppel test sets ook verschillende soorten voer en waterverbeteraars. Al deze producten zijn geproduceerd vanuit de bedrijfsfilosofie. Topkwaliteit, gebaseerd op onderzoeksresultaten en natuur- & milieuvriendelijk.

Wij zijn blij dat JBL naast sponsor ook weer standhouder is op de 31e HKS!

Makoi

 

Stand C 11/14

 

JBL / KOI2000 / BKS

 

Stand C 12

Bimex

 

Stand D 1/2

Ook dit jaar is Bimex er weer bij met de Red Label filters op de 31e Holland Koi Show! Vanuit de verkoop van PVC pijpen en accessoires is dit bedrijf doorgegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Van de verkoop van pompen en filters tot aan de verkoop van voer, Bimex heeft het allemaal! Tegenwoordig leveren ze aan meer dan 1000 bedrijven binnen Europa aan diverse branches.

Ook dit jaar zijn ze weer aanwezig op de 31e Holland Koi Show en daar zijn wij als NVN blij mee!

Kim's Koi

 

Stand D 3

 

Smartpond

 

Stand D 4/5

Smartpond GmbH, gevestigd in Friedrichsfehn (Noord-Duitsland), stelt zijn filters elk jaar op de Holland Koi Show tentoon. Smartpond®filters zijn al meer dan 15 jaar een begrip op de internationale markt en worden nog steeds in Zwitserland gemaakt van roestvrij staal ("Made in Switzerland"). Met de huidige PROline serie zijn deze filters technologisch volwassen en kunnen indien gewenst ook via smartphone/app bediend worden.

Wij zijn blij om Smartpond wederom welkom te heten op de 31e Holland Koi Show!

Air-Aqua

 

Stand D 6/7/8/9

Op de 31e Holland Koi Show is Air-Aqua weer present. De meeste hobbyisten zullen Air-Aqua kennen van de FlowFriend pomp of de Superbead. Maar ze hebben meer, talloze soorten flexibele koppelingen, Uv-lampen en luchtpompen. Zoals ze zelf zeggen, Air-Aqua is een van de meest innoverende groothandel / producent op het gebied van vijver-filtratie.

Wij wensen Air-Aqua veel succes en dat ze maar veel glasheldere en energiezuinige vijvers kunnen realiseren tijdens de 31e Holland Koi Show.

Van Ngan Hoang

 

Stand D/E groen

De altijd dienstbare, geduldige ‘huis’ beeldhouwer is natuurlijk weer van de partij! Op de 31e Holland Koi Show zal hij weer zijn kunstwerken tentoonstellen, van vervaarlijke draken tot optische illusies met water ornamenten en de bekende stapstenen. Ngan Hoang heeft het allemaal!

Wij hopen dat hij er weer een waar kunstwerk maakt van zijn terrein op de 31e HKS!

Aquadistri BV

 

Stand E 1

Naast hoofdsponsor heeft Aquadistri op de 31e Holland Koi Show een stand. Zij zijn vooral bekend van het kampioenenvoer Hikari. Een toonaangevend voermerk, waaruit blijkt hoeveel liefde Hikari voor de vissen heeft! Jaarlijks zijn ze te zien op de HKS met hun rad van fortuin.

Gaat u weer radje draaien bij Hikari op de Holland Koi Show?

DVS Filtertechniek

 

Stand E 2/3/4

Centraal gelegen in België, Duitsland en Nederland vind u DVS Filtertechniek. Een jong gespecialiseerd bedrijf in de productie van trommelfilters die op maat zijn gemaakt. Alle onderdelen die ze gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en worden in eigen huis gemaakt of speciaal ingekocht.

Heeft u vragen? Bezoek ze op de 31e Holland Koi Show!

Koidokter Maarten Lammens

 

Stand E 5

Maarten Lammens is vaak de Vlaamse redding van onze Koi. Na een lange opleiding tot dierenarts heeft Maarten zich gespecialiseerd in visziekten. Na een lange universitaire loopbaan is Maarten zich toegelegd op zijn praktijk, waar hij alleen vissen behandelt. Naast het befaamde boek heeft Maarten Malamix17 ontwikkelt. Een toevoeging aan de vijver voor gezondere vissen, of een voer dat verreikt is met Malamix17.

Heeft u vragen aan Maarten? Stel ze gerust tijdens de 31e Holland Koi Show!

Koicentrum Sneek

 

Stand E 6/7

Na 22 kilometer schaatsen komen we aan in de thuishaven van Koicentrum Sneek. Naast onderdeel van een historische schaatstocht hebben ze ook een pracht van een Koizaak te bieden. In deze winkel vind u alles, van een zakje voer tot een lap vijverfolie.

Wij kunnen met de komst van Koicentrum Sneek in ieder geval zeggen: IT GIET OAN!

Europa Stock

 

Stand E groen

Europa Stock Tuindecoratie bezit de grootste beeldentuin in het kleinste plaatsje van Nederland! Laat u verrassen door het enorm grote assortiment in betonnen tuindecoratie. Europa Stock Tuindecoratie heeft een zeer grote collectie natuurstenen water ornamenten en natuurstenen tuindecoratie. Zij hebben ook een heel grote collectie pompen voor fonteinen en vijvers.

Loop gerust eens een rondje door hun stand op de 31e Holland Koi Show!

Koi Zentrum Sudwest

 

Stand F 1/2

 

Landhorst/Dierenkliniek

 

Stand F 3

 

Aquapur

 

Stand F 4

Pflanzeninsel Niederrhein

 

Stand F 5

 

Marinaqua SARL

 

Stand F 6

Wij verwelkomen Marinaqua SARL op de 31e Holland Koi Show.

NVN Verkoop

 

Stand F 7

 

NVN Info

 

Stand F 8

 

NVN Tombola

 

Stand F 9

 

Sera / Lieret

 

Stand F 10

Naast de sponsoring van de 31e HKS is Sera nu ook parallel vertegenwoordigd met een stand in samenwerking met Zoo & Garten Lieret uit Mönchengladbach!

De producten van Sera zijn aan strenge kwaliteitseisen onderworpen en worden in het eigen laboratorium permanent gecontroleerd. Voorbeeld: het voeder voor Koi en andere vijvervissen. In de vestiging Heinsberg worden de verschillende Sera producten zoals visvoeder, verzorgingsmiddelen, medicijnen of filtermedia op de talrijke productielijnen geproduceerd, afgevuld en direct naar de handelaren verzonden. Tussen de productie en de aankomst bij de vakhandel verstrijken in de regel slechts enkele dagen. Dit garandeert maximale versheid en een lange houdbaarheid.
De kwaliteit van het omvangrijke assortiment wordt door Sera gegarandeerd door het naleven van de strenge richtlijnen van de “Good Manufacturing Practice”. Deze richtlijnen worden wereldwijd erkend.

Wij zijn blij dat Sera naast de sponsoractiviteiten van dit jaar nu ook weer na een lange tijd als exposant op de 31e HKS vertegenwoordigd is!

Sera

 

Stand F 11/12/13

Naast de sponsoring van de 31e HKS is Sera nu ook parallel vertegenwoordigd met een stand in samenwerking met Zoo & Garten Lieret uit Mönchengladbach!

De producten van Sera zijn aan strenge kwaliteitseisen onderworpen en worden in het eigen laboratorium permanent gecontroleerd. Voorbeeld: het voeder voor Koi en andere vijvervissen. In de vestiging Heinsberg worden de verschillende Sera producten zoals visvoeder, verzorgingsmiddelen, medicijnen of filtermedia op de talrijke productielijnen geproduceerd, afgevuld en direct naar de handelaren verzonden. Tussen de productie en de aankomst bij de vakhandel verstrijken in de regel slechts enkele dagen. Dit garandeert maximale versheid en een lange houdbaarheid.
De kwaliteit van het omvangrijke assortiment wordt door Sera gegarandeerd door het naleven van de strenge richtlijnen van de “Good Manufacturing Practice”. Deze richtlijnen worden wereldwijd erkend.

Wij zijn blij dat Sera naast de sponsoractiviteiten van dit jaar nu ook weer na een lange tijd als exposant op de 31e HKS vertegenwoordigd is!

Heesch Koi

 

Stand F 14

 

Vivani Fishfood

 

Stand F 15/16/17

Natuurlijk is Vivani Fishfood weer van de partij op de 31e Holland Koi Show. Naast het eigen hoogwaardige korrelvoeding heeft Vivani ook een complete lijn natuurvoer. Zij importeren het hoog aangeschreven Japanse merk FD Food en werken samen met Koidokter Rob Heijmans. Hierdoor kan Vivani alles leveren van koivoer tot medicijnen voor onze gevinde vrienden.

Wij zijn blij dat Vivani er weer bij is als standhouder en sponsor. Tot de 31e Holland Koi Show!

Koi en diervoer

 

Stand F 18/19

Wij zijn blij om Koi en diervoer welkom te heten op de 31e Holland Koi Show!

Nederkoi

 

Stand F 20

 

Waterplantenspecialist Van der Werf

 

Stand F 21

Als u iets wil weten van waterplanten, moet u bij van der Werf zijn! Met meer dan 30 jaar ervaring noemen ze zich niet voor niets de Waterplantenspecialist! Ze kunnen u helpen met natuurvriendelijke oevers, vijvers en waterpartijen. Elk jaar nemen ze de mooiste waterplanten mee naar de Holland Koi Show!

Zoekt u nog waterplanten? Ga dan eens kijken bij Waterplantenspecialist Van der Werf!

Lodder Bonsai

 

Stand G 1/2/3/4

Sinds 1896 is Lodder Bonsai al een familiebedrijf dat toentertijd begon met de teelt en handel van potplanten. Pas sinds de jaren 60 is Lodder begonnen met de bonsai handel, toen het de eerste Pinus bonsai naar Europa haalde. Door de groeiende interesse en vraag naar goede, betaalbare bonsai zijn ze sinds de jaren 70 zich gaan specialiseren in de Bonsai. En dat doen ze goed, al vele jaren maken ze de mooiste tuinen en presenteren ze de mooiste Bonsai tijdens de Holland Koi Show.

Wij zijn benieuwd naar de pracht en praal die ze dit jaar meenemen naar de 31e HKS!