Wat is een Holland Koi Show zonder standhouders?

Wij stellen u dan ook met trots onze standhouders van de 27e HKS in willekeurige volgorde voor!

Ook kun u nog steeds een stand huren tijden de 27e Holland Koi Show. Deelname aan de Holland Koi Show staat voor iedereen open. De stand dient alle dagen van de show open te zijn voor het publiek. De toewijzing van een stand gebeurt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Sakko via verkoop@nvn-koi.nl.

Aquadistri BV

 

Stand F 3

Naast hoofdsponsor heeft Aquadistri op de 27e Holland Koi Show een stand. Zij zijn vooral bekend van het kampioenenvoer Hikari. Een toonaangevend voermerk, waaruit blijkt hoeveel liefde Hikari voor de vissen heeft! Jaarlijks zijn ze te zien op de HKS met hun rad van fortuin.

Gaat u weer radje draaien bij Hikari op de Holland Koi Show?

JBL

 

Stand C 9/10/15/16

Naast dat JBL sponsor is van de 27e HKS hebben ze natuurlijk ook een stand! JBL produceert naast de bekende druppel test sets ook verschillende soorten voer en waterverbeteraars. Al deze producten zijn geproduceerd vanuit de bedrijfsfilosofie. Topkwaliteit, gebaseerd op onderzoeksresultaten en natuur- & milieuvriendelijk.

Wij zijn blij dat JBL naast sponsor ook weer standhouder is op de 27e HKS!

Sibo/Fluidra

 

Stand F 8/9/10

Sibo/Fluidra is niet alleen sponsor op de 27e HKS, zij zijn er ook weer met een stand. Hier kunt u kennis maken met de producten die zij produceren en verkopen. Ook kunt u ze het hemd van het lijf vragen over hun producten, een volledig antwoord kunt u dan verwachten.

Wij zijn blij met zulke trouwe sponsoren en standhouders! Gaan ze u ook zien op de 27e HKS?

Vivani Fishfood

 

Stand H 10/11/12/13/14

Natuurlijk is Vivani Fishfood weer van de partij op de 27e Holland Koi Show. Naast het eigen hoogwaardige korrelvoeding heeft Vivani ook een complete lijn natuurvoer. Zij importeren het hoog aangeschreven Japanse merk FD Food en werken samen met Koidokter Rob Heijmans. Hierdoor kan Vivani alles leveren van koivoer tot medicijnen voor onze gevinde vrienden.

Wij zijn blij dat Vivani er weer bij is als standhouder en sponsor. Tot de 27e Holland Koi Show!

Filtreau

 

Stand C 17/18/19

Naast sponsor is Filtreau ook nog eens standhouder! Door het uitgekiende ontwerp en hoogwaardige kwaliteit materialen zorgt Filtreau voor kristalhelder water. Dit doen ze met UVC filters, maar ook met trommelfilters en bewegend bed modules.

Filtreau verwelkomt jullie allen graag in hun stand op de 27e HKS!

Dierect.nl

 

Stand B 12

Dierect.nl is een webshop voor aquarium en vijver. Voor het aquarium leveren ze alles van lamp tot voer. Echter is de kans dat u Marco & Eveline kent van het AL-KO-TE voer groter. Sinds het begin van dierect.nl zijn ze de officiële importeur voor Nederland en België. Naast korrelvoer is AL-KO-TE ook het merk voor gedroogde zijderupsen en garnalen.

Wij zijn benieuwd of ze dit jaar weer de lekkere dropjes hebben staan. Wij gaan in ieder geval op onderzoek uit! Wij zijn in ieder geval blij dat Dierect.nl er op de 27e HKS weer bij is!

Fancy Goldfish Store

 

Stand A 4

Wie Fancy Goldfish zegt Dino Yan, eigenaar van dé winkel voor fancy goldfish in Nederland. Naast deze sierlijke vissen verkopen ze ook nog diverse tropische vissen, waterplanten en complete aquaria. Elk jaar neemt Dino verschillende prachtexemplaren mee naar de HKS voor in de stand. Wij gaan er even kijken, u toch ook?

Wij zijn blij dat de Fancy Goldfish store wederom standhouder is op de 27e HKS!

Habita Oriental

 

Stand A 5

Wat is een koishow zonder Harry en Tilly? Dat is geen koishow, daarom zijn wij blij dat ze op de 27e Holland Koi Show weer aanwezig zijn met hun oriëntaalse snuisterijen en hebbedingetjes. Eigenaren Tilly en Harry, zijn het kloppende hart van Hatiba. Een koi show zonder hen kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. Dus ben je op zoek naar orientaalse snuisterijen? Ga even langs bij Tilly en er is een grote, HELE grote kans dat je het vindt.

Wij zijn blij dat Harry en Tilly de HKS vergezellen met hun stand vol snuisterijen en hebbedingetjes.

Crealisa

 

Stand B 13/14

Crealisa is een dynamisch bedrijf met een heel uitgebreid aanbod in tuinbeelden en woondecoraties. Bijna alles is leverbaar, van de bekende tuinkabouter tot boeddha’s en alles er tussenin. Crealisa produceert het grootste deel van haar beelden in eigen gieterij en kan mede daardoor alles tegen een zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook voor de reparaties van bestaande beelden en zelfs restauraties kunt u bij Crealisa terecht.

Wij zijn blij dat Crealisa, as we speak, druk bezig is met de voorbereidingen om er een succesvolle Holland Koi Show van te maken!

A2 Koi

 

Stand D 3/4/5/10/11/12

Met een showroom van ruim 800m2, bijna 80 bassins vol Japanse koi heeft A2Koi alles voor u als koi liefhebber! Vier á vijf keer per jaar zit A2Koi dan ook in Japan om de bassins het gehele jaar door vol te hebben, zodat u zich als een kind in een snoepwinkel voelt. De Brabantse gezelligheid is altijd aanwezig, de koffie staat voor u klaar in Kerkdriel!

Tijdens de HKS zal A2koi weer de zaak in Kerkdriel in het klein nagebouwd hebben, zodat u ook in Arcen een ruime keuze heeft!

Chikara Koi

 

Stand A 15

Ans en John begonnen ooit in de achtertuin vanuit hun eigen visie Chikara Koi. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de koi scene. Vissen die gefinisht zijn zal u hier niet zo snel vinden, het hobbyistenhart is dan nog teveel aanwezig bij Chikara. Zij kiezen voor een pad van langer genieten van de ontwikkeling van de koi. Naast de verkoop van Koi heeft Chikara ook een eigen voerlijn, die gebaseerd is op hun eigen visie en wekelijks vers wordt gemaakt!

Kent u John en Ans nog niet? Kom dan gezellig kennis maken op de 27e Holland Koi Show in de stand van Chikara Koi.

Koi Opkweek

 

Stand A 6/7/8

Vincent ziet het als zijn missie om samen met de Fridla de Longfin aan de man te brengen in Europa. Hier heeft hij de vissen die op de 50e All Japan Koi Show in Tokio ter promotie van de Longfin voor aangeschaft en laat hij op alle shows waar hij aanwezig is zien. Zo is hij ook aanwezig op de 27e Holland Koi Show!

Wij hopen dat Koi Opkweek een gezellige en succesvolle Holland Koi Show heeft!

Do-it Filtertechniek

 

Stand B 3/4

Vanuit een vernieuwende kijk op vijverfilters heeft Do-It een hele serie filters, allen zelf ontwikkelt en uitgebreid getest. Zo heeft Do-it de combitrommel die men geheel kan bedienen met de smartphone, maar ook het EBF (eindloos band filter) en een losse trommel natuurlijk.

Dit jaar heeft Do-it weer een primeur belooft voor de 27e Holland Koi Show, wij zijn benieuwd!

Air Aqua

 

Stand D 6/7/13/14

Op de 27e Holland Koi Show is Air Aqua weer present. De meeste hobbyisten zullen Air Aqua kennen van de FlowFriend pomp of de Superbead. Maar ze hebben meer, talloze soorten flexibele koppelingen, Uv-lampen en luchtpompen. Zoals ze zelf zeggen, Air Aqua is een van de meest innoverende groothandel / producent op het gebied van vijver-filtratie.

Wij wensen Air Aqua veel succes en dat ze maar veel glasheldere en energiezuinige vijvers kunnen realiseren tijdens de 27e Holland Koi Show.

House of Kata

 

Stand A 9/10/11/12/13/14

Voor elke vraag heeft House of Kata een oplossing. Zij willen een betrouwbare partner zijn in de Koiwereld, door de hoogste kwaliteit van producten te gebruiken. Naast een eigen hoogwaardige voerlijn produceert House of Kata ook vele huismerken voer, die naar wens van de klant worden geproduceerd. De laatste jaren is House of Kata bewust bezig met een gezonder leefklimaat voor onze koi te creëren, door bijvoorbeeld de ‘Koibiosecurity’.

Wij zijn blij dat House of Kata weer samen met alle andere standhouders de 27e Holland Koi Show weer tot een feest wil maken.

Takazumi

 

Stand C 1/2/3/4/5/6/7/8

Sinds de start in 2003 is Takazumi uitgegroeid tot een respectabele groothandel en producent van koivoer, filters en medicijnen. Innovatie en ontwikkeling staat hierbij voorop. Dit alles voor elke portemonnee, waarbij er gestreefd wordt naar de hoogst mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij er ook oog is voor vissen op hun kwetsbaarste moment als de gezondheid van de vis niet optimaal is.

Wij zijn blij dat Takazumi op de 27e Holland Koi Show weer aanwezig is met de welbekende stand. Welke dealer zij meenemen laten wij nog even in het midden

Friesland Koi

 

Stand C 7/8

Dit jaar neemt Takazumi weer onze vrienden mee uit Friesland, Friesland Koi. Na een jarenlange hobby zijn ze ruim 10 jaar geleden begonnen met kleinschalige verkoop. Tegenwoordig is dit niet meer kleinschalig te noemen, naast de Japanse koi hebben ze ook koi uit Indonesië en leveren ze alle toebehoren. Opvallend hierbij zijn de HDPE-vijvers, waarbij ze een kant en klare vijver naar de wensen van de klant leveren.

Wij hopen de ze er samen met Takazumi een feestje maken van de 27e Holland Koi Show!

Van Ngan Hoang

 

Stand D/F/E

De altijd dienstbare, geduldige ‘huis’ beeldhouwer is natuurlijk weer van de partij! Op de 27e Holland Koi Show zal hij weer zijn kunstwerken tentoonstellen, van vervaarlijke draken tot optische illusies met water ornamenten en de bekende stapstenen. Ngan Hoang heeft het allemaal!

Wij hopen dat hij er weer een waar kunstwerk maakt van zijn terrein op de 27e HKS!

Himitsu Garden en Pond

 

Stand F 4/5/6

Himitsu is een samenwerking tussen verschillende bedrijven in Europa waardoor zij een heel groot scala aan producten en diensten kunnen aanbieden. Ze gaan meerder keren per jaar naar Japan voor de mooiste Koi, waarbij u als klant mee kunt. Maar naast Koi zijn ze ook bekend om Kokeshi Dolls. Deze Japanse, hand gemaakt houten poppetjes, importeren zij zelf. Hierdoor is er steeds een ander assortiment.

Bent u ook zo benieuwd naar het aanbod van Himitsu op de 27e Holland Koi Show? Wij gaan zeker even kijken naar de Kokeshi Dolls!

Bokoi

 

Stand B 1/2

Het begrip voor Koi uit Limburg! Naast Koi heeft Bokoi ook een groot assortiment aquaria. Twee keer per jaar is Bokoi te vinden in Japan, waar zij bij de bekende kwekers hun selectie maken. Als ze niet in Japan zijn kunt u ze vinden in Susteren, of op de 27e Holland Koi Show. Naast Koi verkopen zij alle benodigdheden en kunnen zij uw droomvijver voor u bouwen.

Wij hopen u in Arcen te zien bij de stand van Bokoi!

Koidokter Maarten Lammens

 

Stand H 7

Maarten Lammens is vaak de Vlaamse redding van onze Koi. Na een lange opleiding tot dierenarts heeft Maarten zich gespecialiseerd in visziekten. Na een lange universitaire loopbaan is Maarten zich toegelegd op zijn praktijk, waar hij alleen vissen behandelt. Naast het befaamde boek heeft Maarten Malamix17 ontwikkelt. Een toevoeging aan de vijver voor gezondere vissen, of een voer dat verreikt is met Malamix17.

Heeft u vragen aan Maarten? Stel ze gerust tijdens de 27e Holland Koi Show!