Wat is een Holland Koi Show zonder standhouders?

Wij stellen u dan ook met trots onze standhouders van de 30e HKS in willekeurige volgorde voor!

Ook kun u nog steeds een stand huren tijden de 30e Holland Koi Show. Deelname aan de Holland Koi Show staat voor iedereen open. De stand dient alle dagen van de show open te zijn voor het publiek. De toewijzing van een stand gebeurt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Sakko via verkoop@nvn-koi.nl.

Fancy Goldfish Store

 

Stand A 1

Wie Fancy Goldfish zegt Dino Yan, eigenaar van dé winkel voor fancy goldfish in Nederland. Naast deze sierlijke vissen verkopen ze ook nog diverse tropische vissen, waterplanten en complete aquaria. Elk jaar neemt Dino verschillende prachtexemplaren mee naar de HKS voor in de stand. Wij gaan er even kijken, u toch ook?

Wij zijn blij dat de Fancy Goldfish store wederom standhouder is op de 30e HKS!

Habita Oriental

 

Stand A 2

Wat is een Koishow zonder Harry en Tilly? Dat is geen koishow, daarom zijn wij blij dat ze op de 30e Holland Koi Show weer aanwezig zijn met hun oriëntaalse snuisterijen en hebbedingetjes. Eigenaren Tilly en Harry, zijn het kloppende hart van Hatiba. Een Koi show zonder hen kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. Dus ben je op zoek naar orientaalse snuisterijen? Ga even langs bij Tilly en er is een grote, HELE grote kans dat je het vindt.

Wij zijn blij dat Harry en Tilly de HKS vergezellen met hun stand vol snuisterijen en hebbedingetjes.

Adairco

 

Stand A 3

Filtreco

 

Stand A 4/5

The Filter Company, de filtersystemen van Filtreco zijn bekend om de mooie vormgeving. Maar vooral staan ze bekend om de kwaliteit en de makkelijke integreerbaarheid. Van een ‘old skool’ zeefbocht filter tot een hypermoderne biocombi, Filtreco maakt het allemaal!

Als u opzoek bent naar een nieuw filtersysteem, of wilt u een upgrade van uw systeem, ga dan eens langs bij Filtreco op de 30e Holland Koi Show!

Chikara Koi

 

Stand A 6

Ans en John begonnen ooit in de achtertuin vanuit hun eigen visie Chikara Koi. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de Koi scene. Vissen die gefinisht zijn zal u hier niet zo snel vinden, het hobbyistenhart is dan nog teveel aanwezig bij Chikara. Zij kiezen voor een pad van langer genieten van de ontwikkeling van de Koi. Naast de verkoop van Koi heeft Chikara ook een eigen voerlijn, die gebaseerd is op hun eigen visie en wekelijks vers wordt gemaakt!

Kent u John en Ans nog niet? Kom dan gezellig kennis maken op de 30e Holland Koi Show in de stand van Chikara Koi.

Daruma Koi

 

Stand A 7/8/9/10/11

Al meer dan 10 jaar een begrip in de vijver- en Koiwereld. Vooral bekend om de grote aquaria in de zaak, maar ook door de vele steuren. Maar buiten dat alles hebben ze een immense voorraad waardoor ze vaak meteen uit voorraad kunnen leveren. Al vele jaren een graag geziene standhouder op de HKS en dit jaar weer!

Wij zijn benieuwd op welke dag ze dit jaar beginnen met opbouwen! Tot in Arcen.

Bettas4All   STAND A 12/13/14

 

Nippon Inu

 

Stand A groen

Nieuw, vernieuwend, vooruitstrevend en behoudend. Dit zijn de kernwoorden van de Nederlands vereniging voor Japanse rashonden. Zij zetten zich in voor de instandhouding en bevordering van de rassen.

Wilt u meer weten over de Japanse rashonden? Bezoek ze dan eens tijdens de 30e Holland Koi Show!

Marinaqua SARL

 

Stand B 1

Wij verwelkomen Marinaqua SARL op de 30e Holland Koi Show.

RS Feeder

 

Stand B 2

Wij verwelkomen RS Feeder op de 30e Holland Koi Show

 

Yi's Import/Export

 

Stand B 3

Wij zijn blij om Yi's Import/Export welkom te heten op de 30e Holland Koi Show!

Koi Club Nederland   STAND B 4

 

KOI 2000   STAND B 5
Belgian Koi Society   STAND B 6
iQTek
  STAND B 7

 

Lees meer

 

Sluiten

Do-it Filtertechniek

 .

Stand B 7/8

Vanuit een vernieuwende kijk op vijverfilters heeft Do-It een hele serie filters, allen zelf ontwikkelt en uitgebreid getest. Zo heeft Do-it de combitrommel die men geheel kan bedienen met de smartphone, maar ook het EBF (eindloos band filter) en een losse trommel natuurlijk.

Koi Development Center   STAND B 10
Lees meer

 

Sluiten
Jip Geerlings
  STAND B 11
Lees meer

 

Sluiten

Raku

 

Stand B 12

Dit jaar is wederom de eeuwenoude Japanse stooktechniek Raku te zien op de Holland Koi Show! Bent u benieuwd hoe deze prachtige keramieken kunstwerken vervaardigd worden? Kom dan een kijkje nemen tijdens de 30e Holland Koi Show!

Crealisa

 

Stand B groen

Crealisa is een dynamisch bedrijf met een heel uitgebreid aanbod in tuinbeelden en woondecoraties. Bijna alles is leverbaar, van de bekende tuinkabouter tot boeddha’s en alles er tussenin. Crealisa produceert het grootste deel van haar beelden in eigen gieterij en kan mede daardoor alles tegen een zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook voor de reparaties van bestaande beelden en zelfs restauraties kunt u bij Crealisa terecht.

Wij zijn blij dat Crealisa, as we speak, druk bezig is met de voorbereidingen om er een succesvolle Holland Koi Show van te maken!

Takazumi

 

Stand C 1/2/3/4/5/6

Sinds de start in 2003 is Takazumi uitgegroeid tot een respectabele groothandel en producent van koivoer, filters en medicijnen. Innovatie en ontwikkeling staat hierbij voorop. Dit alles voor elke portemonnee, waarbij er gestreefd wordt naar de hoogst mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij er ook oog is voor vissen op hun kwetsbaarste moment als de gezondheid van de vis niet optimaal is.

Wij zijn blij dat Takazumi op de 30e Holland Koi Show weer aanwezig is met de welbekende stand.

Friesland Koi

 

Stand C 7/8

Dit jaar neemt Takazumi weer onze vrienden mee uit Friesland, Friesland Koi. Na een jarenlange hobby zijn ze ruim 10 jaar geleden begonnen met kleinschalige verkoop. Tegenwoordig is dit niet meer kleinschalig te noemen, naast de Japanse koi hebben ze ook koi uit Indonesië en leveren ze alle toebehoren. Opvallend hierbij zijn de HDPE-vijvers, waarbij ze een kant en klare vijver naar de wensen van de klant leveren.

Wij hopen de ze er samen met Takazumi een feestje maken van de 30e Holland Koi Show!

JBL

 

Stand C 9/10/11/12

Naast dat JBL sponsor is van de 30e HKS hebben ze natuurlijk ook een stand! JBL produceert naast de bekende druppel test sets ook verschillende soorten voer en waterverbeteraars. Al deze producten zijn geproduceerd vanuit de bedrijfsfilosofie. Topkwaliteit, gebaseerd op onderzoeksresultaten en natuur- & milieuvriendelijk.

Wij zijn blij dat JBL naast sponsor ook weer standhouder is op de 30e HKS!

Makoi   STAND C 13/14

Europa Stock

 

Stand C groen

Europa Stock Tuindecoratie bezit de grootste beeldentuin in het kleinste plaatsje van Nederland! Laat u verrassen door het enorm grote assortiment in betonnen tuindecoratie. Europa Stock Tuindecoratie heeft een zeer grote collectie natuurstenen water ornamenten en natuurstenen tuindecoratie. Zij hebben ook een heel grote collectie pompen voor fonteinen en vijvers.

Loop gerust eens een rondje door hun stand op de 30e Holland Koi Show!

Bimex/Red Label

 

Stand D 1/2

Ook dit jaar is Bimex er weer bij met de Red Label filters op de 30e Holland Koi Show! Vanuit de verkoop van PVC pijpen en accessoires is dit bedrijf doorgegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Van de verkoop van pompen en filters tot aan de verkoop van voer, Bimex heeft het allemaal! Tegenwoordig leveren ze aan meer dan 1000 bedrijven binnen Europa aan diverse branches.

Ook dit jaar zijn ze weer aanwezig op de 30e Holland Koi Show en daar zijn wij als NVN blij mee!

A2 Koi

 

Stand D 3

Met een showroom van ruim 800m2, bijna 80 bassins vol Japanse koi heeft A2Koi alles voor u als koi liefhebber! Vier á vijf keer per jaar zit A2Koi dan ook in Japan om de bassins het gehele jaar door vol te hebben, zodat u zich als een kind in een snoepwinkel voelt. De Brabantse gezelligheid is altijd aanwezig, de koffie staat voor u klaar in Kerkdriel!

Tijdens de HKS zal A2koi weer de zaak in Kerkdriel in het klein nagebouwd hebben, zodat u ook in Arcen een ruime keuze heeft!

Koivriend Coevorden

 

Stand D 4

Koivriend Coevorden laat u graag meegenieten van hun passie, de Japanse Koi. Zij willen u zoveel mogelijk helpen door te luisteren naar uw wens en kijken hoe zij binnen uw budget het hoogst haalbare kunt bereiken. Door jaarlijks zelf naar Japan te gaan wint Koivriend Coevorden jaarlijks vele prijzen op de shows.

Wij zijn blij dat Peter en Willem dit jaar weer op de Holland Koi Show aanwezig zijn als standhouder!

Koi-Area

 

Stand D 5/6

Een tevreden klant is het doel van Koi-Area. Hierbij vinden zij een vertrouwensband van belang, waardoor zij de hoogst mogelijke kwaliteit halen binnen het budget. Dit geld voor nieuwe, maar zeker ook voor oude klanten!

Wij zijn blij dat Koi-Area wederom standhouder is op de 30e Holland Koi Show!

Smartpond

 

Stand D 7/8

Smartpond GmbH, gevestigd in Friedrichsfehn (Noord-Duitsland), stelt zijn filters elk jaar op de Holland Koi Show tentoon. Smartpond®filters zijn al meer dan 15 jaar een begrip op de internationale markt en worden nog steeds in Zwitserland gemaakt van roestvrij staal ("Made in Switzerland"). Met de huidige PROline serie zijn deze filters technologisch volwassen en kunnen indien gewenst ook via smartphone/app bediend worden.

Wij zijn blij om Smartpond wederom welkom te heten op de 30e Holland Koi Show!

Air-Aqua

 

Stand D 9/10/11/12

Op de 30e Holland Koi Show is Air-Aqua weer present. De meeste hobbyisten zullen Air-Aqua kennen van de FlowFriend pomp of de Superbead. Maar ze hebben meer, talloze soorten flexibele koppelingen, Uv-lampen en luchtpompen. Zoals ze zelf zeggen, Air-Aqua is een van de meest innoverende groothandel / producent op het gebied van vijver-filtratie.

Wij wensen Air-Aqua veel succes en dat ze maar veel glasheldere en energiezuinige vijvers kunnen realiseren tijdens de 30e Holland Koi Show.

Van Ngan Hoang

 

Stand D/E groen

De altijd dienstbare, geduldige ‘huis’ beeldhouwer is natuurlijk weer van de partij! Op de 30e Holland Koi Show zal hij weer zijn kunstwerken tentoonstellen, van vervaarlijke draken tot optische illusies met water ornamenten en de bekende stapstenen. Ngan Hoang heeft het allemaal!

Wij hopen dat hij er weer een waar kunstwerk maakt van zijn terrein op de 30e HKS!

Aquadistri BV

 

Stand E 1

Naast hoofdsponsor heeft Aquadistri op de 30e Holland Koi Show een stand. Zij zijn vooral bekend van het kampioenenvoer Hikari. Een toonaangevend voermerk, waaruit blijkt hoeveel liefde Hikari voor de vissen heeft! Jaarlijks zijn ze te zien op de HKS met hun rad van fortuin.

Gaat u weer radje draaien bij Hikari op de Holland Koi Show?

DVS Filtertechniek

 

Stand E 2/3/4

Centraal gelegen in België, Duitsland en Nederland vind u DVS Filtertechniek. Een jong gespecialiseerd bedrijf in de productie van trommelfilters die op maat zijn gemaakt. Alle onderdelen die ze gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en worden in eigen huis gemaakt of speciaal ingekocht.

Heeft u vragen? Bezoek ze op de 30e Holland Koi Show!

Koidokter Maarten Lammens

 

Stand E 5

Maarten Lammens is vaak de Vlaamse redding van onze Koi. Na een lange opleiding tot dierenarts heeft Maarten zich gespecialiseerd in visziekten. Na een lange universitaire loopbaan is Maarten zich toegelegd op zijn praktijk, waar hij alleen vissen behandelt. Naast het befaamde boek heeft Maarten Malamix17 ontwikkelt. Een toevoeging aan de vijver voor gezondere vissen, of een voer dat verreikt is met Malamix17.

Heeft u vragen aan Maarten? Stel ze gerust tijdens de 30e Holland Koi Show!

Koicentrum Sneek

 

Stand E 6/7

Na 22 kilometer schaatsen komen we aan in de thuishaven van Koicentrum Sneek. Naast onderdeel van een historische schaatstocht hebben ze ook een pracht van een Koizaak te bieden. In deze winkel vind u alles, van een zakje voer tot een lap vijverfolie.

Wij kunnen met de komst van Koicentrum Sneek in ieder geval zeggen: IT GIET OAN!

Koi Zentrum Sudwest

  STAND F 1/2

Landhorst/Dierenkliniek

 

Stand F 3

Lieret Garten und Zoo

 

Stand F 4

Sinds 1899 timmert Lieret Garten und Zoo aan de weg als tuin- en dierenspeciaalzaak. Met meer dan 150 bassins vol met vissen (aquaria en vijver) spreken we met recht over een speciaalzaak. Door gerichte adviezen te geven op locatie (bij de klant thuis) geeft Lieret Garten und Zoo het meest complete advies, dat bij de klant zijn wensen past.

Wij zijn blij dat ze dit jaar weer op de HKS aanwezig zijn met een stand!

NVN Verkoop

 

Stand F 5

 

NVN Info

 

Stand F 6

 

NVN Tombola

 

Stand F 6

 

NVN Lezingen

 

Stand F 8

 

Heesch Koi   STAND F 9

 

Alkote

 

Stand F 10

 

Vivani Fishfood

 

Stand F 11/12

Natuurlijk is Vivani Fishfood weer van de partij op de 30e Holland Koi Show. Naast het eigen hoogwaardige korrelvoeding heeft Vivani ook een complete lijn natuurvoer. Zij importeren het hoog aangeschreven Japanse merk FD Food en werken samen met Koidokter Rob Heijmans. Hierdoor kan Vivani alles leveren van koivoer tot medicijnen voor onze gevinde vrienden.

Wij zijn blij dat Vivani er weer bij is als standhouder en sponsor. Tot de 30e Holland Koi Show!

Koi en diervoer

 

Stand F 13/14/15

Wij zijn blij om Koi en diervoer welkom te heten op de 30e Holland Koi Show!

Waterplantenspecialist Van der Werf

 

Stand F 16

Als u iets wil weten van waterplanten, moet u bij van der Werf zijn! Met meer dan 30 jaar ervaring noemen ze zich niet voor niets de Waterplantenspecialist! Ze kunnen u helpen met natuurvriendelijke oevers, vijvers en waterpartijen. Elk jaar nemen ze de mooiste waterplanten mee naar de Holland Koi Show!

Zoekt u nog waterplanten? Ga dan eens kijken bij Waterplantenspecialist Van der Werf!

NVN Vrijwilligersstand

 

Stand F 17

 

't Voschke
  STAND F (grond)

 

Lees meer

 

Sluiten

Lodder Bonsai

 

Stand G 1/2/3/4

Sinds 1896 is Lodder Bonsai al een familiebedrijf dat toentertijd begon met de teelt en handel van potplanten. Pas sinds de jaren 60 is Lodder begonnen met de bonsai handel, toen het de eerste Pinus bonsai naar Europa haalde. Door de groeiende interesse en vraag naar goede, betaalbare bonsai zijn ze sinds de jaren 70 zich gaan specialiseren in de Bonsai. En dat doen ze goed, al vele jaren maken ze de mooiste tuinen en presenteren ze de mooiste Bonsai tijdens de Holland Koi Show.

Wij zijn benieuwd naar de pracht en praal die ze dit jaar meenemen naar de 30e HKS!