Wat is een Holland Koi Show zonder standhouders?

Wij stellen u dan ook met trots onze standhouders van de 27e HKS in willekeurige volgorde voor!

Ook kun u nog steeds een stand huren tijden de 27e Holland Koi Show. Deelname aan de Holland Koi Show staat voor iedereen open. De stand dient alle dagen van de show open te zijn voor het publiek. De toewijzing van een stand gebeurt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Sakko via verkoop@nvn-koi.nl.

Aquadistri BV

 

Stand F 3

Naast hoofdsponsor heeft Aquadistri op de 27e Holland Koi Show een stand. Zij zijn vooral bekend van het kampioenenvoer Hikari. Een toonaangevend voermerk, waaruit blijkt hoeveel liefde Hikari voor de vissen heeft! Jaarlijks zijn ze te zien op de HKS met hun rad van fortuin.

Gaat u weer radje draaien bij Hikari op de Holland Koi Show?

JBL

 

Stand C 9/10/15/16

Naast dat JBL sponsor is van de 27e HKS hebben ze natuurlijk ook een stand! JBL produceert naast de bekende druppel test sets ook verschillende soorten voer en waterverbeteraars. Al deze producten zijn geproduceerd vanuit de bedrijfsfilosofie. Topkwaliteit, gebaseerd op onderzoeksresultaten en natuur- & milieuvriendelijk.

Wij zijn blij dat JBL naast sponsor ook weer standhouder is op de 27e HKS!

Sibo/Fluidra

 

Stand F 8/9/10

Sibo/Fluidra is niet alleen sponsor op de 27e HKS, zij zijn er ook weer met een stand. Hier kunt u kennis maken met de producten die zij produceren en verkopen. Ook kunt u ze het hemd van het lijf vragen over hun producten, een volledig antwoord kunt u dan verwachten.

Wij zijn blij met zulke trouwe sponsoren en standhouders! Gaan ze u ook zien op de 27e HKS?

Vivani Fishfood

 

Stand H 10/11/12/13/14

Natuurlijk is Vivani Fishfood weer van de partij op de 27e Holland Koi Show. Naast het eigen hoogwaardige korrelvoeding heeft Vivani ook een complete lijn natuurvoer. Zij importeren het hoog aangeschreven Japanse merk FD Food en werken samen met Koidokter Rob Heijmans. Hierdoor kan Vivani alles leveren van koivoer tot medicijnen voor onze gevinde vrienden.

Wij zijn blij dat Vivani er weer bij is als standhouder en sponsor. Tot de 27e Holland Koi Show!

Filtreau

 

Stand C 17/18/19

Naast sponsor is Filtreau ook nog eens standhouder! Door het uitgekiende ontwerp en hoogwaardige kwaliteit materialen zorgt Filtreau voor kristalhelder water. Dit doen ze met UVC filters, maar ook met trommelfilters en bewegend bed modules.

Filtreau verwelkomt jullie allen graag in hun stand op de 27e HKS!

Dierect.nl

 

Stand B 12

Dierect.nl is een webshop voor aquarium en vijver. Voor het aquarium leveren ze alles van lamp tot voer. Echter is de kans dat u Marco & Eveline kent van het AL-KO-TE voer groter. Sinds het begin van dierect.nl zijn ze de officiële importeur voor Nederland en België. Naast korrelvoer is AL-KO-TE ook het merk voor gedroogde zijderupsen en garnalen.

Wij zijn benieuwd of ze dit jaar weer de lekkere dropjes hebben staan. Wij gaan in ieder geval op onderzoek uit! Wij zijn in ieder geval blij dat Dierect.nl er op de 27e HKS weer bij is!

Fancy Goldfish Store

 

Stand A 4

Wie Fancy Goldfish zegt Dino Yan, eigenaar van dé winkel voor fancy goldfish in Nederland. Naast deze sierlijke vissen verkopen ze ook nog diverse tropische vissen, waterplanten en complete aquaria. Elk jaar neemt Dino verschillende prachtexemplaren mee naar de HKS voor in de stand. Wij gaan er even kijken, u toch ook?

Wij zijn blij dat de Fancy Goldfish store wederom standhouder is op de 27e HKS!

Habita Oriental

 

Stand A 5

Wat is een koishow zonder Harry en Tilly? Dat is geen koishow, daarom zijn wij blij dat ze op de 27e Holland Koi Show weer aanwezig zijn met hun oriëntaalse snuisterijen en hebbedingetjes. Eigenaren Tilly en Harry, zijn het kloppende hart van Hatiba. Een koi show zonder hen kunnen we ons eigenlijk niet voorstellen. Dus ben je op zoek naar orientaalse snuisterijen? Ga even langs bij Tilly en er is een grote, HELE grote kans dat je het vindt.

Wij zijn blij dat Harry en Tilly de HKS vergezellen met hun stand vol snuisterijen en hebbedingetjes.

Crealisa

 

Stand B 13/14

Crealisa is een dynamisch bedrijf met een heel uitgebreid aanbod in tuinbeelden en woondecoraties. Bijna alles is leverbaar, van de bekende tuinkabouter tot boeddha’s en alles er tussenin. Crealisa produceert het grootste deel van haar beelden in eigen gieterij en kan mede daardoor alles tegen een zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook voor de reparaties van bestaande beelden en zelfs restauraties kunt u bij Crealisa terecht.

Wij zijn blij dat Crealisa, as we speak, druk bezig is met de voorbereidingen om er een succesvolle Holland Koi Show van te maken!

A2 Koi

 

Stand D 3/4/5/10/11/12

Met een showroom van ruim 800m2, bijna 80 bassins vol Japanse koi heeft A2Koi alles voor u als koi liefhebber! Vier á vijf keer per jaar zit A2Koi dan ook in Japan om de bassins het gehele jaar door vol te hebben, zodat u zich als een kind in een snoepwinkel voelt. De Brabantse gezelligheid is altijd aanwezig, de koffie staat voor u klaar in Kerkdriel!

Tijdens de HKS zal A2koi weer de zaak in Kerkdriel in het klein nagebouwd hebben, zodat u ook in Arcen een ruime keuze heeft!

Chikara Koi

 

Stand A 9

Ans en John begonnen ooit in de achtertuin vanuit hun eigen visie Chikara Koi. Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de koi scene. Vissen die gefinisht zijn zal u hier niet zo snel vinden, het hobbyistenhart is dan nog teveel aanwezig bij Chikara. Zij kiezen voor een pad van langer genieten van de ontwikkeling van de koi. Naast de verkoop van Koi heeft Chikara ook een eigen voerlijn, die gebaseerd is op hun eigen visie en wekelijks vers wordt gemaakt!

Kent u John en Ans nog niet? Kom dan gezellig kennis maken op de 27e Holland Koi Show in de stand van Chikara Koi.

Koi Opkweek

 

Stand A 6/7/8

Vincent ziet het als zijn missie om samen met de Fridla de Longfin aan de man te brengen in Europa. Hier heeft hij de vissen die op de 50e All Japan Koi Show in Tokio ter promotie van de Longfin voor aangeschaft en laat hij op alle shows waar hij aanwezig is zien. Zo is hij ook aanwezig op de 27e Holland Koi Show!

Wij hopen dat Koi Opkweek een gezellige en succesvolle Holland Koi Show heeft!

Do-it Filtertechniek

 

Stand B 3/4

Vanuit een vernieuwende kijk op vijverfilters heeft Do-It een hele serie filters, allen zelf ontwikkelt en uitgebreid getest. Zo heeft Do-it de combitrommel die men geheel kan bedienen met de smartphone, maar ook het EBF (eindloos band filter) en een losse trommel natuurlijk.

Dit jaar heeft Do-it weer een primeur belooft voor de 27e Holland Koi Show, wij zijn benieuwd!

Air Aqua

 

Stand D 6/7/13/14

Op de 27e Holland Koi Show is Air Aqua weer present. De meeste hobbyisten zullen Air Aqua kennen van de FlowFriend pomp of de Superbead. Maar ze hebben meer, talloze soorten flexibele koppelingen, Uv-lampen en luchtpompen. Zoals ze zelf zeggen, Air Aqua is een van de meest innoverende groothandel / producent op het gebied van vijver-filtratie.

Wij wensen Air Aqua veel succes en dat ze maar veel glasheldere en energiezuinige vijvers kunnen realiseren tijdens de 27e Holland Koi Show.

House of Kata

 

Stand A 10/11/12/13/14/15

Voor elke vraag heeft House of Kata een oplossing. Zij willen een betrouwbare partner zijn in de Koiwereld, door de hoogste kwaliteit van producten te gebruiken. Naast een eigen hoogwaardige voerlijn produceert House of Kata ook vele huismerken voer, die naar wens van de klant worden geproduceerd. De laatste jaren is House of Kata bewust bezig met een gezonder leefklimaat voor onze koi te creëren, door bijvoorbeeld de ‘Koibiosecurity’.

Wij zijn blij dat House of Kata weer samen met alle andere standhouders de 27e Holland Koi Show weer tot een feest wil maken.

Takazumi

 

Stand C 1/2/3/4/5/6/7/8

Sinds de start in 2003 is Takazumi uitgegroeid tot een respectabele groothandel en producent van koivoer, filters en medicijnen. Innovatie en ontwikkeling staat hierbij voorop. Dit alles voor elke portemonnee, waarbij er gestreefd wordt naar de hoogst mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij er ook oog is voor vissen op hun kwetsbaarste moment als de gezondheid van de vis niet optimaal is.

Wij zijn blij dat Takazumi op de 27e Holland Koi Show weer aanwezig is met de welbekende stand. Welke dealer zij meenemen laten wij nog even in het midden

Friesland Koi

 

Stand C 7/8

Dit jaar neemt Takazumi weer onze vrienden mee uit Friesland, Friesland Koi. Na een jarenlange hobby zijn ze ruim 10 jaar geleden begonnen met kleinschalige verkoop. Tegenwoordig is dit niet meer kleinschalig te noemen, naast de Japanse koi hebben ze ook koi uit Indonesië en leveren ze alle toebehoren. Opvallend hierbij zijn de HDPE-vijvers, waarbij ze een kant en klare vijver naar de wensen van de klant leveren.

Wij hopen de ze er samen met Takazumi een feestje maken van de 27e Holland Koi Show!

Van Ngan Hoang

 

Stand D/F/E

De altijd dienstbare, geduldige ‘huis’ beeldhouwer is natuurlijk weer van de partij! Op de 27e Holland Koi Show zal hij weer zijn kunstwerken tentoonstellen, van vervaarlijke draken tot optische illusies met water ornamenten en de bekende stapstenen. Ngan Hoang heeft het allemaal!

Wij hopen dat hij er weer een waar kunstwerk maakt van zijn terrein op de 27e HKS!

Himitsu Garden en Pond

 

Stand F 4/5/6

Himitsu is een samenwerking tussen verschillende bedrijven in Europa waardoor zij een heel groot scala aan producten en diensten kunnen aanbieden. Ze gaan meerder keren per jaar naar Japan voor de mooiste Koi, waarbij u als klant mee kunt. Maar naast Koi zijn ze ook bekend om Kokeshi Dolls. Deze Japanse, hand gemaakt houten poppetjes, importeren zij zelf. Hierdoor is er steeds een ander assortiment.

Bent u ook zo benieuwd naar het aanbod van Himitsu op de 27e Holland Koi Show? Wij gaan zeker even kijken naar de Kokeshi Dolls!

Bokoi

 

Stand B 1/2

Het begrip voor Koi uit Limburg! Naast Koi heeft Bokoi ook een groot assortiment aquaria. Twee keer per jaar is Bokoi te vinden in Japan, waar zij bij de bekende kwekers hun selectie maken. Als ze niet in Japan zijn kunt u ze vinden in Susteren, of op de 27e Holland Koi Show. Naast Koi verkopen zij alle benodigdheden en kunnen zij uw droomvijver voor u bouwen.

Wij hopen u in Arcen te zien bij de stand van Bokoi!

Koidokter Maarten Lammens

 

Stand H 7

Maarten Lammens is vaak de Vlaamse redding van onze Koi. Na een lange opleiding tot dierenarts heeft Maarten zich gespecialiseerd in visziekten. Na een lange universitaire loopbaan is Maarten zich toegelegd op zijn praktijk, waar hij alleen vissen behandelt. Naast het befaamde boek heeft Maarten Malamix17 ontwikkelt. Een toevoeging aan de vijver voor gezondere vissen, of een voer dat verreikt is met Malamix17.

Heeft u vragen aan Maarten? Stel ze gerust tijdens de 27e Holland Koi Show!

Van Keulen koicenter

 

Stand F 1/2

Ook dit jaar is Jeroen van Keulen weer aanwezig op de 27e Holland Koi Show. De laatste jaren timmert Jeroen steeds verder aan de weg met zijn eigen gekweekte Koi, waarmee hij op de 26e HKS de prestigieuze prijs van Adult Champion won! Elk jaar heeft hij serieuze eigen kweek vissen bij zich, zal hij dit jaar vissen bij hebben met dezelfde bloedlijn?

Wij zijn benieuwd en wensen Jeroen een goede HKS toe!

Daruma Koi

 

Stand A 16/17/18/19/20

Al meer dan 10 jaar een begrip in de vijver- en koiwereld. Vooral bekend om de grote aquaria in de zaak, maar ook door de vele steuren. Maar buiten dat alles hebben ze een immense voorraad waardoor ze vaak meteen uit voorraad kunnen leveren. Al vele jaren een graag geziene standhouder op de HKS en dit jaar weer!

Wij zijn benieuwd op welke dag ze dit jaar beginnen met opbouwen! Tot in Arcen.

Bimex/Red Label/JPD

 

Stand D 1/2/8/9

Ook dit jaar is Bimex er weer bij met de Red Label filters en het JPD voer aanwezig op de 27e Holland Koi Show! Vanuit de verkoop van PVC pijpen en accessoires is dit bedrijf doorgegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Van de verkoop van pompen en filters tot aan de verkoop van voer, Bimex heeft het allemaal! Tegenwoordig leveren ze aan meer dan 1000 bedrijven binnen Europa aan diverse branches.

Ook dit jaar zijn ze weer aanwezig op de 27e Holland Koi Show en daar zijn wij als N.V.N. blij mee!

Vis en vijverland

 

Stand H 7

Al jarenlang de specialist van West-Nederland op het gebied van Koi. Door jarenlange contacten met Tamaura, Omosako en vooral met Oyama haalt Frank de mooiste koi uit het zuiden van Japan naar Nederland. Daarnaast heeft hij al meerder jaren op rij de Oyama Tategoi challenge, een kans waarbij je als hobbyist een heuse tategoi kan aanschaffen en deze in Azukari te laten in Japan.

Wij zijn benieuwd wat Vis en Vijverland dit jaar meeneemt naar de 27e Holland Koi Show.

DVS Filtertechniek

 

Stand G 1/2

Centraal gelegen in België, Duitsland en Nederland vind u DVS Filtertechniek. Een jong gespecialiseerd bedrijf in de productie van trommelfilters die op maat zijn gemaakt. Alle onderdelen die ze gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en worden in eigen huis gemaakt of speciaal ingekocht.

Heeft u vragen? Bezoek ze op de 27e Holland Koi Show!

Koicentrum Sneek

 

Stand B 8/9

Na 22 kilometer schaatsen komen we aan in de thuishaven van Koicentrum Sneek. Naast onderdeel van een historische schaatstocht hebben ze ook een pracht van een koizaak te bieden. In deze winkel vind u alles, van een zakje voer tot een lap vijverfolie. Dit jaar zal Joop van Tol van KoiToday met zijn nieuwe boek in stand aanwezig zijn

Wij kunnen met de komst van Koicentrum Sneek in ieder geval zeggen: IT GIET OAN!

Filtreco

 

Stand A 24/25

The Filter Company, de filtersystemen van Filtreco zijn bekend om de mooie vormgeving. Maar vooral staan ze bekend om de kwaliteit en de makkelijke integreerbaarheid. Van een ‘old skool’ zeefbocht filter tot een hypermoderne biocombi, Filtreco maakt het allemaal!

Als u opzoek bent naar een nieuw filtersysteem, of wilt u een upgrade van uw systeem, ga dan eens langs bij Filtreco op de 27e Holland Koi Show!

Smartpond

 

Stand A 23

Vanuit Noord-Duitsland komt Smartpond jaarlijks hun filters tentoonstellen op de Holland Koi Show. De Proline staat bekend om de Duitse degelijkheid, gecombineerd met de moderne techniek door bediening via de smartphone. De filters zijn allen van RVS gemaakt, waardoor ze langdurig meegaan.

Wij zijn blij om Smartpond wederom welkom te heten op de 27e Holland Koi Show!

Koivriend Coevorden

 

Stand E 1

Koivriend Coevorden laat u graag meegenieten van hun passie, de Japanse Koi. Zij willen u zoveel mogelijk helpen door te luisteren naar uw wens en kijken hoe zij binnen uw budget het hoogst haalbare kunt bereiken. Door jaarlijks zelf naar Japan te gaan wint Koivriend Coevorden jaarlijks vele prijzen op de shows.

Wij zijn blij dat Peter en Willem dit jaar weer op de Holland Koi Show aanwezig zijn als standhouder!

Europa Stock

 

Stand G

Europa Stock Tuindecoratie bezit de grootste beeldentuin in het kleinste plaatsje van Nederland! Laat u verrassen door het enorm grote assortiment in betonnen tuindecoratie. Europa Stock Tuindecoratie heeft een zeer grote collectie natuurstenen water ornamenten en natuurstenen tuindecoratie. Zij hebben ook een heel grote collectie pompen voor fonteinen en vijvers.

Loop gerust eens een rondje door hun stand op de 27e Holland Koi Show!

Auga Amazing Water

 

Stand C 11

Vanuit het Spaanse dialect betekent Auga water, en daar werkt Auga mee! Bewegend water fascineert, Auga doet dit met behulp van zuiveren, bewegen, vitaliseren en belichten. Het is niet voor niets dat u de producten van Auga in vele winkelschappen vindt!

Gaat u de schappen ook bekijken op de 27e Holland Koi Show?

Koi-Area

 

Stand C 13

Een tevreden klant is het doel van Koi-Arena. Hierbij vinden zij een vertrouwensband van belang, waardoor zij de hoogst mogelijke kwaliteit halen binnen het budget. Dit geld voor nieuwe, maar zeker ook voor oude klanten!

Wij zijn blij dat Koi-Area wederom standhouder is op de 27e Holland Koi Show!

Betuwe Koi

 

Stand A 21

Na jarenlange liefhebberij is in 2010 Betuwe Koi opgericht. Door deel te nemen aan vele cursussen, workshop en contacten met andere liefhebbers heeft Jan veel kennis opgedaan. Hij nodigt iedereen uit om eens kennis te maken en om eventuele vraagstukken aan hem voor te leggen.

U kunt Betuwe Koi bezoeken op de 27e Holland Koi Show te Arcen!

Poko

 

Stand B 10

Wat voor vissen u ook heeft, u zult er ongetwijfeld trots op zijn en daar heeft u gelijk in! Poko biedt een breed assortiment koivoer, vijvervoer en aquariumvoer aan. Nieuw is het Midori voer, dit is volledig gemaakt zonder vismeel of visolie, maar met insectenmeel. Ze hebben een unieke vorm, wat een zo natuurlijk mogelijk voederpatroon van uw koi stimuleert.

Wij zijn benieuwd naar het nieuwe voer, u ook?

Natural Aquatic

 

Stand B 11

Vanuit zijn visie ontwikkeld en produceert Christian zijn producten, waarbij het water in balans moet zijn. Dit alles met natuurlijke producten, bestaande uit mineralen, sporen en kruiden. Vaak is dat ene stapje terug naar de natuur net dat stapje dat ontbreekt, niet alles willen vervangen door chemie en techniek. Maar kijk naar het gehele systeem is een motto van Christian!

Tot in Arcen, waar u Christian de hemd van het lijf kunt vragen tijdens de 27e Holland Koi Show.

Friesland-Koi

 

Stand A 22

Nieuwe standhouder dit jaar is Frieslandkoi.de. Onze Duitse vrienden nemen dit jaar een noviteit mee! De AnoKath Koi-antiBac. Een nieuw ongekend middel om bacteriën te verminderen. Hiernaast houdt men zich ook bezig met vijverbouw, advies en verkoop van Koi en techniek.

Wij zijn benieuwd! Gaat u ook kijken tijdens de 27e Holland Koi Show?

JPD Japan

 

Stand B 6/7

Vanuit hun Missie om de gezondheid van de koi te beschermen en de vitaliteit van de koi te vergroten produceert JPD Japan hun koivoer. 200 jaar ervaring zorgt voor een grote berg aan kennis, samen met samenwerkingen over de hele wereld produceert JPD met de grootste precisie hun voer. Dit zodat u van uw koi kan genieten.

Komt u genieten van de 27e Holland Koi Show?

Waterplantenspecialist Van der Werf

 

Stand H 15

Als u iets wil weten van waterplanten, moet u bij van der Werf zijn! Met meer dan 30 jaar ervaring noemen ze zich niet voor niets de Waterplantenspecialist! Ze kunnen u helpen met natuurvriendelijke oevers, vijvers en waterpartijen. Elk jaar nemen ze de mooiste waterplanten mee naar de Holland Koi Show!

Zoekt u nog waterplanten? Ga dan eens kijken bij Waterplantenspecialist Van der Werf!

Nippon Inu

 

Stand A 26

Nieuw, vernieuwend, vooruitstrevend en behoudend. Dit zijn de kernwoorden van de Nederlands vereniging voor Japanse rashonden. Zij zetten zich in voor de instandhouding en bevordering van de rassen.

Wilt u meer weten over de Japanse rashonden? Bezoek ze dan eens tijdens de 27e Holland Koi Show!

Befil

 

Stand H 17

Heeft u een schitterende vijver, maar wilt u uw filter volledig onder de grond hebben? Dan was een trommelfilter geen optie, tot 2009. Toen is Befil opgericht en heeft zich gericht op filtering die onder waterniveau. Systemen die maar één keer per maand toezicht nodig hebben en verder volledig zelfstandig werkzaam en zelfreinigend zijn.

Bent u benieuwd naar de filters van Befil, neem dan een kijkje tijdens de 27e HKS!

Koi Delux

 

Stand E 2

Vanuit Luxemburg haalt Koi Delux twee keer per jaar in Japan de mooiste Koi naar Europa toe. Hierbij zijn sterke kleuren, scherpe aflijning maar vooral gezonde vissen zijn hierbij van belang. Door de tussenhandel te elimineren kunnen ze de oorsprong en de kwaliteit waarborgen.

Wij zijn benieuwd wat ze dit jaar meenemen naar de 27e Holland Koi Show!

Pond Team

 

Stand C 12

Vanuit het verre Noorden komt het Zweedse Pond Team. Na bijna 800km rijden arriveren deze fanatieke Zweden in het pittoreske Arcen. Nu vraagt u zich af wat ze in Zweden moeten met Koi? Nou, wij weten het wel. Al vele jaren zijn er Zweedse wedstrijddeelnemers tijdens de Holland Koi Show met succes! De hobbybeleving is anders dan die van ons Nederlanders.

Ga eens het gesprek aan en vergelijk onze hobby beleving met die van de Zweden!

Natsukoi

 

Stand H 16

Als je uit Broek in Waterland komt moet je wel iets met water gaan doen. Nou, dat doet Natsukoi ook! Naast de verkoop van Koi en aanverwante artikelen zijn ze ook specialist in het aanleggen van Japanse (show) tuinen. Door een netwerk van specialisten en ervaring kan Natsukoi iedere klant van dienst zijn.

Waarmee kan Natsukoi u van dienst zijn tijdens de 27e Holland Koi Show?

Lodder Bonsai

 

Stand I 1/2/3/4

Sinds 1896 is Lodder Bonsai al een familiebedrijf dat toentertijd begon met de teelt en handel van potplanten. Pas sinds de jaren 60 is Lodder begonnen met de bonsai handel, toen het de eerste Pinus bonsai naar Europa haalde. Door de groeiende interesse en vraag naar goede, betaalbare bonsai zijn ze sinds de jaren 70 zich gaan specialiseren in de Bonsai. En dat doen ze goed, al vele jaren maken ze de mooiste tuinen en presenteren ze de mooiste Bonsai tijdens de Holland Koi Show.

Wij zijn benieuwd naar de pracht en praal die ze dit jaar meenemen naar de 27e HKS!

Lieret Garten und Zoo

 

Stand H 5

Sinds 1899 timmert Lieret Garten und Zoo aan de weg als tuin- en dierenspeciaalzaak. Met meer dan 150 bassins vol met vissen (aquaria en vijver) spreken we met recht over een speciaalzaak. Door gerichte adviezen te geven op locatie (bij de klant thuis) geeft Lieret Garten und Zoo het meest complete advies, dat bij de klant zijn wensen past.

Wij zijn blij dat ze dit jaar weer op de HKS aanwezig zijn met een stand!

Dierenspecialist Faunaland

 

Stand E 4

Dierenspecialist word je niet zomaar. Door een verantwoord assortiment, deskundig advies, betaalbare producten en betrokken en servicegericht personeel is Dierenspecialist in 2014, 2015, 2016 en 2018 verkozen tot de dierenspeciaalzaak van het jaar. In 2017 wonnen ze de prijs voor de beste dierenspeciaalzaak keten van het jaar! Naast een moderne webshop kan je ook terecht bij meer dan 60 winkels verspreid over heel Nederland.

Wij zijn blij dat een gerenommeerd bedrijf als Dierenspecialist Faunaland heeft besloten om op de 27e Holland Koi Show een stand te nemen!

Koi Futter 24

 

Stand H 1

Het Duitse adres voor koivoer! Ze hebben elk jaar weer een groot assortiment met verschillende soorten koivoer bij!

Gaat u uw zakje voer hier scoren tijdens de 27e Holland Koi Show?

Raku

 

Stand F 12

Dit jaar is wederom de eeuwenoude Japanse stooktechniek Raku te zien op de Holland Koi Show! Bent u benieuwd hoe deze prachtige keramieken kunstwerken vervaardigd worden? Kom dan een kijkje nemen tijdens de 27e Holland Koi Show!

Koitafel Mozaïek

 

Stand F 12

Hoe erg een hobby uit de hand kan lopen!