Vivani Fishfood

Vivani Fishfood BV. zag in 2005 het levenslicht nadat oprichter Vincent voor zijn vishobby al vele jaren gedroogde garnaaltjes, gammarus en zijderupsen verkocht uit bulkverpakkingen onder zijn mede karpervissers voor het maken van boilies. Ondertussen bestaat het Vivani Fishfood team uit zes vaste werknemers, die in het seizoen ondersteund worden door seizoenskrachten en leveren ze in meer dan 25 landen. 

Op dit moment levert Vivani Fishfood naast de voeding voor de koivijver, ook voeding voor het aquarium en schildpadden. Ze importeren het hoogwaardige Japanse koivoer FD Food, dat onder andere door Momotaro en Dainichi Koi farm wordt gevoerd. Ze zijn verdeler van de voerlijn, waterbehandelingslijn en medicatielijn van Rob Heijmans van dierenkliniek Landhorst. De focus van Vivani Fishfood blijft nog steeds het leveren van goede, constante kwaliteit producten, voor een eerlijke prijs.

 

 

Vivani Fishfood ligt bij vele dealers in de schappen, maar is ook online te bestellen via hun webshop. Zij leveren in Nederland, België en Duitsland.

Holland Koi Show

Vivani Fishfood is al vele jaren een trouwe sponsor van de Holland Koi Show, wij van de N.V.N. zijn daarom ook blij en trots dat zij besloten hebben om dit jaar wederom sponsor te zijn op de 27e Holland Koi Show! U kunt ze dan ook vinden op de poster en het shirt wat de vrijwilligers dragen tijdens de Holland Koi Show!

JBL

Met een kleine dierenwinkel in het Duitse Ludwigshafen begon het in 1960. Joachim Böhme (de JB uit de naam JBL) was van origine drogist, keverspecialist en aquariumliefhebber. Door de opkomst van de ‘witte-puntjes-ziekte’, beter bekend als Ichtyo, ging Joachim op zoek naar een medicijn en hij vond dit. Dit is het begin van het ondertussen wereldwijd bekende merk dat in 65 landen importeert en exporteert.

Bedrijfsfilosofie

De bedrijfsfilosofie van JBL is geënt op 3 punten, Topkwaliteit, rekening houden met onderzoeksresultaten en natuur- en milieuvriendelijk. Jaarlijks voert JBL expedities uit, die ze samen met hun eigen laboratorium een grote bron van kennis geeft. Vanuit deze kennis voeren ze praktijktesten uit om zo nieuwe producten te ontwikkelen of om bestaande producten te verbeteren. Het motto is niet voor niets: “voorsprong door onderzoek”.
Om de belasting van de natuur te verminderen gebruikt JBL bijvoorbeeld visfiletranden (overblijfsels van de productie voor menselijke consumptie) bij de productie van hun visvoer. Met behulp van een indrukwekkend zonne-energie-installatie en het gebruik van een biofilter voor de uitlaatgassen van de fabriek tracht JBL zo milieuneutraal te werken.

Holland Koi Show

Wij van de N.V.N. zijn dan ook erg blij om JBL ook dit jaar als sponsor van de Holland Koi Show welkom te heten. Echter doen zij dit niet allen, zij sponsoren bijvoorbeeld ook de testsetjes van de Koi en Vijver Adviesdienst en zijn dit jaar shirtsponsor.

SIBO/Fluidra

Het in 1993 opgerichte SIBO is hedendaags een gespecialiseerd distributeur van alles wat met water en de tuin te maken heeft. Zo leveren ze producten voor de vijver, zwemvijver, het zwembad maar ook voor de beregening en aanverwante aansluitmaterialen. Door het uitgebreide pakket bedienen ze een brede kring van installateurs, webshops en fysieke winkels in meer dan 50 landen. Sinds 2016 zijn ze onderdeel van de Fluidra Group, waardoor ze een nog breder assortiment hebben.

Vanuit het hoofdkantoor in Veghel staan er dagelijks een 50tal medewerkers voor u klaar om u te helpen met advies en service van gerenommeerde merken als Blue eco, Astralpool, Microbe-Lift,Valterra, Kusuri en het eigen merk AquaForte.


Innoveren zit in het DNA van SIBO/Fluidra. Jaarlijks proberen ze productinnovaties toe te passen, maar ook zelf producten te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn de Beadfilters en de Ultrasieve maar ook het samengaan met de Fluidra Group, waardoor ze nog meer merken kunnen leveren.

Holland Koi Show

Wij van Nishikigoi Vereniging Nederland zijn blij om SIBO/Fluidra wederom als sponsor te verwelkomen op de 27e Holland Koi Show en hopen jullie te verwelkomen op een gezellige en succesvolle show! Neem eens een kijkje in de stand van SIBO/Fluidra en laat u verrassen.

Kasteeltuinen Arcen

Wat is de Holland Koi Show zonder showterrein? Al vele jaren zijn de prachtige Kasteeltuinen, gelegen in het pittoreske Arcen, de place to be in het derde weekend van augustus! Ook dit jaar kunt u genieten van de mooiste vissen op het showterrein, maar ook van de vele stands met een groot scala aan aanverwante artikelen. Van waterplanten tot bonsai en van voer tot vissen, er is van alles te koop!

Maar de Kasteeltuinen zijn niet alleen bekend vanwege de Holland Koi Show (vinden wij natuurlijk van wel ;) ). Het gehele jaar door zijn er verschillende activiteiten, zoals concerten, doedagen en Elfia. Maar bovenal kan je het gehele jaar door genieten van een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenpark van Europa. In 2016,2017 en 2018 zijn de Kasteeltuinen Arcen door de ANWB dan ook uitgeroepen tot het leukste uitje van Limburg!
Er is ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen van alles doen. Zo is er een groot speelstrand, een avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan bestaande uit 21 holes en een aaiweide waar men kan knuffelen met de Vlaamse reuzen en de geitjes!

Holland Koi Show

Wij van de N.V.N. zijn blij dat wij dit jaar weer in samenwerking met de Kasteeltuinen Arcen de 27e Holland Koi Show kunnen organiseren. Wij hoppen u allen te verwelkomen op de 27e Holland Koi Show, waar u kunt genieten van al het moois dat de koihobby EN de Kasteeltuinen Arcen u te bieden heeft!

Filtreau

Filtreau zorgt met een uitgekiend ontwerp en hoogwaardige kwaliteit materialen voor kristalhelder water. Door de hoge UV-C straling met een exacte golflengte van 253,7 nm doodt de lamp vrijwel alle bacteriën, virussen en schimmels. Dit zorgt ervoor dat je bij het gebruik van Filtreau producten in het zwembad tot 90% minder chemicaliën nodig hebt.
De extra brede behuizing zorgt voor een langere contacttijd met de UV-C straling. Door het polijsten van de binnenzijde is het nauwelijks mogelijk dat er vuil zicht hecht aan de wanden. Hierdoor verhoogt de effectiviteit van de UV-C straling met 35%.
Naast UV-C filters levert Filtreau ook verschillende filters, zoals trommelfilters en bewegend bed modules.

Holland Koi Show

Wij van de N.V.N. zijn blij dat wij dit jaar Filtreau mogen verwelkomen op de poster als sponsor! We hopen op een vruchtbare samenwerking en een succesvolle 27e editie van de Holland Koi Show!

Aqua Ultraviolet

Aqua Ultraviolet, een Amerikaanse producent van innovatieve, nieuwe producten voor de vijver. Al meer dan drie decennia lang is Aqua Ultraviolet de grootste producent van ultraviolette sterilisatoren en biomechanische filtratie.
Aqua Ultraviolet produceert biologische filters in de vorm van de bekende beadfilters. Daarnaast produceren ze UV-filters en Luchtsterilisatoren. Hierdoor kunnen ze de complete filtering van de vijver verzorgen.
Dit past allemaal in de slogan van Aqua Ultraviolet, ‘life depends on water’.

Holland Koi Show

Wij zijn blij dat Aqua Ultraviolet heeft besloten om als sponsor plaats te nemen op de poster van de 27e Holland Koi Show. Gaan wij jullie ook zien op de HKS?