HIKARI & AQUADISTRI

Hikari, sinds jaar en dag onze hoofdsponsor! Tevens is Hikari de toonaangevende visvoerproducent in Japan en wordt wereldwijd erkend voor zijn uitzonderlijk hoge kwaliteit.

U kan Hikari of Facebook volgen via de volgende link.

Aquadistri - We Love Fish

Alles wat u nodig hebt voor een succesvolle aquarium en vijver Hobby! Als kwekers van vissen en planten weten wij als geen ander wat er nodig is voor een succesvolle aquarium of vijverhobby. Al meer dan 30 jaar doen wij onderzoek en ontwikkelen wij producten voor uw aquarium en vijver.

Het is onze doelstelling om uw vishobby succesvol te maken en betaalbaar te houden!

Complete bevoorrading van speciaalzaken, wekelijkse levering op maat. Het platform van Aquadistri brengt alle producten van de Aquatic Wholesale Group samen en verzorgt wekelijkse bevoorrading op maat voor meer dan 1.100 speciaalzaken in Europa.

Winkeliers door heel Europa ontvangen onze voorraadlijsten en speciale aanbiedingen. Ze kunnen precies bestellen wat ze nodig hebben en hun planten, vissen, bevroren visvoer, levend voer en vijver- en aquariumaccessoires in één bestelling combineren. Die bestelling proberen wij binnen 24 uur te leveren. Dat gebeurt meestal door ons eigen gecertificeerde transport met klimatisering of door een gespecialiseerde transportpartner.

Internationaal met oog voor lokaal

Om klanten optimaal te kunnen bedienen heeft Aquadistri kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. We willen dit netwerk de komende jaren verder uitbreiden. Intussen bedienen onze vertegenwoordigers en agenten de klanten in België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Italië. En via onze exportafdeling bereiken we nog veel meer markten.
AQUADISTRI levert wekelijks bij ruim 1.100 winkels op maat.