Holland Koi Show klik voor de Nederlandstalige Holland Koi Show website Click for the English Holland Koi Show website Klick für den Deutchen Holland Koi Show webseite
De Holland Bonsai Show

Dat liefhebbers van Koi iets met Japan hebben moge duidelijk zijn. Dat de Bonsaihobby daarom bij veel Koiliefhebbers ook enorm leeft is dan natuurlijk ook al helemaal niet verwonderend. Elk jaar zien we massa’s mensen met de mooiste “miniatuur” boompjes het terrein van de Holland Koi Show verlaten. De Bonsaihandelaren op de Holland Koi Show worden derhalve ook steeds talrijker.

Om die reden en om de reden dat er nagenoeg niets landelijks georganiseerd wordt met betrekking tot Bonsaitentoonstellingen, heeft de Nishikigoi Vereniging Nederland doen besluiten om hier eens verandering in aan te brengen. 

Met gepaste trots mogen we u derhalve uitnodigen voor de 5e Holland Bonsai Show die tijdens de 21e Holland Koi Show wordt gehouden. In een natuurlijke vallei grenzend aan het Showterrein zal op een oppervlakte van maar liefst meer dan 1500 m2 een tentoonstelling plaatsvinden van vele schitterende Bonsai.Dat er natuurlijk mensen zijn die veel meer verstand hebben van Bonsai dan de organisatie van de Holland Koi Show, heeft ons doen besluiten om deze show voor het 8e jaar in successie te organiseren in samenwerking met Lodder Bonsai uit Harmelen. Al vele jaren aanwezig op onze Holland Koi Show weten deze personen precies wat onze show te bieden heeft en zullen hier op in spelen met stands van verenigingen op het gebied van Bonsai. Maar natuurlijk zullen ook de mooiste bonsai  van Nederland hier worden geshowd en is er alle mogelijkheid om zelf een mooie Bonsai aan te schaffen. Zij het een klein beginners boompje of een vele decennia oude volwassen boom. U kunt het allemaal tegenkomen op de 8e Holland Bonsai Show.