Holland Koi Show klik voor de Nederlandstalige Holland Koi Show website Click for the English Holland Koi Show website Klick für den Deutchen Holland Koi Show webseite
Holland Aquarium Show

Dat Koiliefhebbers iets met water en vissen hebben, moge duidelijk zijn. Maar hoe doet een Koiliefhebber dat in de winter, als buiten alles bevroren is? Juist, dan halen velen het water en vissen naar binnen in huis. Voor Koi zijn weliswaar de meeste aquaria een beetje te klein, maar met een klein of een groot aquarium kan men gedurende de winter wel van een breed scala andere waterbewoners genieten. 

Nishikigoi Vereniging Nederland was dat ook al lang opgevallen en vol verbazing zagen we dat er met betrekking tot aquaria slechts één wat grotere beurs in Nederland werd georganiseerd. En dat terwijl er verschrikkelijk veel kleinere showtjes worden gehouden. Bezoeken aan Hayling Island in Engeland toonden ons al aan dat een Koishow perfect samen gehouden kon worden met een aquariumshow. En daarmee was het ei gelegd. Intensieve contacten met personen uit het aquariumwereldje hebben er dan ook toe geleid dat we u nu vol trots de 7e Holland Aquarium Show mogen presenteren tijdens de 23e Holland Koi Show op 14-15 en 16 augustus.

 


Wat kunt u verwachten van deze Holland Aquarium Show?

In een tent van meer dan 500 m2 zullen Aquarium shape workshops worden gegeven in diverse aquaria door zgn aquascapers. Verschillende toonaangevende aquarium producenten zullen hier hun productengamma voor ter beschikking stellen. Dus wilt u ideeën opdoen voor uw eigen aquarium is dit “The Place to Be”!

Eveneens zullen onze collega's van het Internationale Betta Forum “Bettas4All” een Holland Betta Show organiseren, inmiddels een vaste waarde. Honderden vertegenwoordigers van deze schitterende Betta die overigens in het Nederlands vaak de naam Siamese Kempvis mee krijgt, zullen strijden om de hoogste eer. Natuurlijk kan men in hun stand ook allerhande advies inwinnen hoe u succesvol deze vissen kunt houden maar ook hoe u hier mee kunt kweken.

Natuurlijk nog veel meer te zien en te vinden in de gigantische aquariumtent. We houden u onder andere hier op de hoogte en stellen u graag voor aan alle standhouders van de aquariumshow.

Tot ziens in Arcen!