Holland Koi Show klik voor de Nederlandstalige Holland Koi Show website Click for the English Holland Koi Show website Klick für den Deutchen Holland Koi Show webseite
Welkom op de Holland KOI Show website

Data 25e Holland Koi Show
18, 19 en 20 augustus 2017

Snel zonder oponthoud naar binnen? Koop dan uw tickets online op www.kasteeltuinen.nl

Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Holland Koi Show. Dit is qua omvang en bezoekersaantallen de grootste show ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn koihobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland maar ook uit de rest van Europa. De N.V.N. heeft een jarenlange ervaring met het showen van koi. Daarom geniet deze show het vertrouwen van tal van tophandelaren en tophobbyisten die gedurende deze dagen hun beste vissen aan ons toe vertrouwen.

De Holland Koi Show is uitgegroeid tot de belangrijkste expositie van koi in Europa en ver daar buiten.

 

Behalve fantastisch gekleurde en indrukwekkend grote koi is er nog veel meer te beleven. U kunt zich oriënteren op de meest geavanceerde technieken op vijvergebied. Alle producten die met de koihobby hebben te maken, zijn in de vele stands te koop. De aanwezige handelaren lichten u graag voor over de door hen tentoongestelde artikelen.

 

Maar dat is nog niet alles! Er worden workshops gegeven en demonstraties m.b.t. het houden en behandelen van koi. Het werken met een microscoop etc. Uiteraard is er ruime aandacht voor de Japanse cultuur. U zult kunnen genieten van kunstuitingen, klederdracht en Japanse drums.

 

Behalve koi kunt u ook andere vissen en waterbewoners bewonderen die, net als koi in allerlei kleuren en variaties worden gekweekt.

 

Dit alles vindt plaats in de schitterende omgeving van de Kasteeltuinen die u tijdens de show zonder bijbetaling kunt bezoeken. U kunt daar mooie vijverpartijen bewonderen waaronder ook een koivijver. Er zijn prachtige (water)tuinen die zijn gemodelleerd naar verschillende wereldculturen. Beslist de moeite waard!

 

Nederland is in de koi wereld een toonaangevend land. Niet alleen wegens de Holland Koi Show. Vele vernieuwingen in de hobby vinden hun oorsprong in ons land. Met recht zijn we daar als Nishikigoi Vereniging Nederland ontzettend trots op! 
Als u ook maar in de verte in koi en/of vijvers bent geïnteresseerd dan is een bezoek aan dit unieke evenement een absolute must!

Als lid van de Nishikigoi Vereniging Nederland ontvangt u bij het laatste magazine vóór de show (begin augustus in de brievenbus) maar liefst zes kortingskaarten van € 4,- per stuk!

Lid worden? klik hier!

Entree prijzen 2017:

Volwassenen  €  15,00
Kinderen 4 t/m 17 jaar*  €  7,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar
gratis
Familiekaart 1 volw + max 3 kinderen
22,50
Familiekaart 2 volw + max 3 kinderen 37,50
Groepen vanaf 20 pers.  €  12,50
Parkeren (incl. pendelbus)**  €  5,00
Touringcar parking  €  gratisAbonnement volwassenen  €  45,00
Abonnement kinderen (t/m 17)  €  22,50
*In juli en augustus hebben kinderen gratis toegang. Voorwaarden: één kind per betalende volwassene of abonnementhouder
**Tijdens evenementen kunnen parkeertarieven afwijken.